Vilka är vi?


“Vårt företag grundades 1985 och sedan dess har vi varit en pålitlig leverantör av högkvalitativa kläder. Med över tre decennier av erfarenhet har vi utvecklat ett starkt rykte för att erbjuda den bästa tjänsten och produkterna inom vår bransch. Vi har byggt upp ett nätverk av över 100 återförsäljare i Skandinavien och fortsätter att växa för att nå ännu fler kunder.

Vi har alltid haft en stark fokus på att erbjuda våra kunder möjligheten att skapa sin egen unika stil. Genom att erbjuda möjligheten att skapa egna märkesprodukter och ta emot skräddarsydda beställningar har vi gjort det möjligt för våra kunder att uttrycka sin personliga stil på ett unikt sätt.

Vi förstår vikten av snabb leverans och därför har vi alltid en stor urval av kläder på lager. Detta gör det möjligt för oss att snabbt och effektivt leverera produkterna till våra kunder, oavsett om det är en mindre beställning eller en större produktion.

Vårt mål är att alltid hitta de bästa produkterna till lägsta möjliga kostnad. Vi tror att detta kombinerat med vår utmärkta service och tillgänglighet, garanterar att våra kunder alltid får den högsta värdet för sitt investering. Genom att kombinera en passion för mode med en dedikation till kundnöjdhet har vi skapat en affärsmodell som har varit framgångsrik i över tre decennier, och vi fortsätter att arbeta hårt för att bibehålla vår ledande position inom branschen.”

 

Våra medarbetare


Ahsan Ullah

CEO

texpak@texpak.se
+46 707-73 82 42

Jahed Ullah

Sales

jahed@texpak.se
+46 760-27 29 15

Sherry Javed

Business Development

texpak@texpak.se
+46 761-66 54 89

Sultan Ul-Mulk

Logistics

sultan@texpak.se
+46 0735-55 02 96